2 Квітня 2017

ІНТЕР’ЄР В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ

Америка – багатонаціональна країна, і сказати однозначно, як саме виглядає американський стиль, непросто.


Але характерною його особливістю є смілива еклектика, оскільки люди, які емігрували на інший континент протягом багатьох століть, були вихідцями з абсолютно різних країн, і зберігали свої традиції, погляди й культуру.

ОСНОВНІ РИСИ АМЕРИКАНСЬКОГО СТИЛЮ

Імітація дорогих матеріалів
Ефект високої якості досягається за допомогою використання матеріалів, що нагадують натуральні. Наприклад, настінні панелі часто зустрічаються в американських будинках, виконані не з дерева, а МДФ. А натуральний камінь і дорогу деревину не так часто можна побачити в інтер’єрі.

ІНТЕР’ЄР В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ

ЗОНУВАННЯ І ОБ’ЄДНАННЯ ПРОСТОРУ

Інтер’єр американських будинків відрізняється ще й тим, що в ньому присутня велика кількість ніш, арок, псевдоперегородок, які лише візуально відокремлюють одну кімнату від іншої і одночасно служать місцем для зберігання і розміщення інших предметів.

Наприклад, відеотехніку прийнято встановлювати в спеціальну нішу, а гардеробну розміщувати за компактними дверцятами вбудованої шафи.

ОСВІТЛЕННЯ

Стельове світло у вигляді люстри в американському інтер’єрі прийнято встановлювати лише у вітальні і їдальні, щоб додати кімнаті більшої урочистості. В інших випадках конструюють комбіноване освітлення за допомогою безлічі настільних і декоративних ламп, торшерів і бра, які, до того ж, створюють потрібну атмосферу і ділять кімнату на зони.

ІНТЕР’ЄР В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ

В американських будинках особлива увага приділяється великим красивим дерев’яним вікнам, які зовсім не прикрашають шторами, або вішають прямі портьєри з боків чи римські штори.

МЕБЛІ

Американський будинок або квартира здебільшого досить великих розмірів, щоб господарі змогли легко розмістити в інтер’єрі м’які меблі, і всі інші предмети: шафи, комоди, столики. При цьому, меблі розміщують в центрі кімнати, на достатній відстані один від одного.

ІНТЕР’ЄР В АМЕРИКАНСЬКОМУ СТИЛІ

Цікаве оформлення приміщень, елементи у стилі кантрі, спокійні колірні тони, наявність сучасної техніки і домашній затишок приваблюють жителів не тільки самої Америки, а й інших країн. Квартира в американському стилі – це зручність елегантність, оригінальність і простір.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...