3 Січня 2017

ВСЕ НА СВОЄМУ МІСЦІ

Прості хитрощі, які допоможуть вам естетично і функціонально організувати простір для навчання і роботи.


МІСЦЕ

Фахівці радять уникати, наскільки це можливо, організації робочого простору у спальні, тому що вона повинна залишатися оазою спокою і місцем для відпочинку, в якому не повинно бути електронного обладнання. Найкращим місцем для розташування домашнього офісу зазвичай є куток у вітальні.

СТІЛ

Місце для навчання і роботи обов’язково має бути обладнане письмовим столом, де є достатньо простору для комп’ютера і зберігання документів, книг та інших необхідних матеріалів. Для цього підходять шафи з великою кількістю скриньок.

Відкриті полиці рекомендовано тільки для тих, хто ретельно піклуватиметься про порядок на робочому місці.

В іншому випадку, наш домашній офіс може виглядати хаотично і не дуже естетично.Звичайно, варто замінити настільний комп’ютер на ноутбук, котрий не потребує додаткових пристроїв і дозволяє легко підтримувати порядок. Якщо у вас є модем, принтер або сканер потрібно їх зберігати в шафі. Таким чином, ми уникаємо накопичення пилу на обладнанні.

Багато виробників меблів пропонують вироби спеціально розроблені для зберігання офісного обладнання. Таке рішення введе візуальний порядок і гармонію в кімнаті.

ПОРЯДОК

Коли наш офіс оформлений, потрібно утримати його в чистоті. Як це зробити?

  • Обмежена кількість аксесуарів – в домашньому офісі немає місця на речі, які не використовують .
  • Мінімальна кількість документів – не зберігайте зайві документи. Доброю і екологічною ідеєю є сканування документів і зберігання їх в електронному вигляді.
  • Організація і сегрегація – якщо документів багато можна, скласти їх можна у кольорові папки. Речі, які ми використовуємо щодня повинні бути завжди під рукою.
  • Простір на стіні: нехай на стіні над столом буде календар, коркова дошка, де можна прикріпити все, що ми вважаємо важливим і необхідним для роботи.
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...