21 Березня 2014

ПРАВДА ЧИ МІФ?

Правда, що сірий колір означає нудьгу, а жовтий – енергію? Як звикнути до мінімалістичого інтер’єру? Чи синій колір справді вгамовує апетит?


СІРЕ, ТОБТО СУМНЕ?
MIФ

Сірий колір — символ безпечності. Він добре поєднується з багатьма іншими кольорами та гармонійно виглядає як в сучасних, так і традиційних інтер’єрах. Це чудовий фон. У поєднанні з білими меблями і насиченим чорним кольором деталей він створює елегантне тріо, та ідеально підходить для шанувальників стилю «вінтаж». У такій кімнаті вишукано виглядатимуть декоративні люстри і дзеркала. А насичені кольори, які привертатимуть увагу до деталей, змінять сірий інтер’єр у сучасний, динамічний і оригінальний простір.

СВІТЛИЙ ІНТЕР’ЄР БАДЬОРИТЬ?
ФАКТ

Завдяки жовтому кольору, навіть сумний інтер’єр виглядатиме по-новому. Це колір сонця і символ радості. Жовтий дарує світло і приємну атмосферу. Його можна використати, практично, в кожній кімнаті, правильно підбираючи відтінки. У їдальні чи кухні підійдуть яскраві тони, які посилюють апетит. У ванній кімнаті пастельний жовтий колір буде чудово поєднуватись з білою сантехнікою. У вітальні легкий відтінок цього кольору гармоніюватиме зі світло-коричневими меблями, деталями або іншими матеріалами, наприклад, такими як цегла. Жовтий варто комбінувати з іншими кольорами. Для відважних пропонуємо його поєднання з синім, зеленим чи фіолетовим кольором.

ПРАВДА ЧИ МІФ?

МЕНШЕ ЗНАЧИТЬ БІЛЬШЕ?
ФАКТ

Мінімалізм — це напрямок в архітектурі, який виник ще в 50-их роках в Японії. Джерелом натхнення для цього стилю стала філософія дзен, в якій найважливішим є порядок і спокій. У мінімалістичних інтер’єрах обмежені деталі, форми і кольори. Відсутні предмети, мережива і прикраси.

У такому аскетичному облаштуванні кожна деталь має глибоке значення, і те, що, здавалося б, виглядає непомітно, через деякий час набирає багатства текстур і відтінків. У монохромних мінімалістичних інтер’єрах завдяки грі світла можна побачити невловиму, на перший погляд, різницю, яка надає приміщенню індивідуальний характер.

СИНІЙ ВГАМОВУЄ АПЕТИТ?
ФАКТ

Блакитний колір чудово заспокоює нерви та ідеально підходить для приміщень, в яких ми відпочиваємо і розслабляємося. Але він також має інші цікаві властивості … Дослідження вчених з дослідницького центру у Палм-Біч, штат Флорида, довели, що синій впливає на наші фізіологічні механізми: перебування у синій кімнаті вгамовує апетит. Окрім кольору стін та предметів інтер´єру, не варто забувати про деталі! Наприклад, якщо нашою метою є підтримка ідеальної фігури, слід подавати страви на синьому посуді. Таким чином ми з´їмо менше!

ПРАВДА ЧИ МІФ?
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...