17 Квітня 2014

КОМПАНІЯ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» ПРЕЗЕНТУВАЛА НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ВЕБ-РЕСУРС ПРО РЕМОНТ І ДИЗАЙН

Новий сучасний сайт журналу «Dekoratorium» розширив групу спеціалізованих видань про оздоблення інтер’єрів.


Новий сучасний сайт журналу «Dekoratorium» розширив групу спеціалізованих видань про оздоблення інтер’єрів. Актуальні ідеї для творчості в домівці відтепер максимально досупні: оновлення від «Dekoratorium» можна щодня переглядати з комп’ютера чи зі смартфону. Новий інформаційний проект реалізували фахівці справи ремонту та декорування оселі – компанія «Снєжка-Україна».

Відстежувати актуальні ідеї дизайну та встигати за найновішими світовими трендами, допомогти з оздобленням домівки під власний характер та індивідуальність покликаний новий онлайн-журнал «Dekoratorium». Веб-ресурс створений як джерело натхнення та практичних порад для ремонту, він стане гідом для самостійного перетворення оселі на функціональний затишний дім. Добірка інформаційних матеріалів сайту, підготованих професійними майстрами, дизайнерами, технологами та профільними журналістами, допоможе бути в курсі нових інтер’єрних рішень, не пропустити жодну цінну ідею.

Зручний онлайн-формат видання «Dekoratorium» розроблений для користувачів, які прагнуть якнайшвидше отримувати свіжу порцію новин та креативу дизайнерів. Сучасний інтерфейс сайту та чітке сортування матеріалів за рубриками «Новини», «Натхнення», «Стиль життя», «Порадник» та «Погляд» орієнтовані на легке сприйняття читачів та можливість першочергово переглядати статті улюбленої тематики.

Кожен користувач сайту має доступ до всієї підбірки матеріалів: як найновіших, так і архівних. Таким чином читачі отримують своєрідну онлайн-енциклопедію ремонту й дизайну, яка постійно поповнюється новими текстами та фотографіями. Ілюстративна складова сайту є одним із ключових акцентів видання «Dekoratorium». Якісні світлини та змодельовані зображення є візуальними підказками, що розкривають різні дизайнерські задуми та можливі стилістичні концепції інтер’єру. Галереї сайту «Dekoratorium» доповнюють інформативне призначення ресурсу естетичним аспектом.
Новий веб-ресурс «Dekoratorium» доступний у 2-х мовних варіантах: українському та російському. За оновленнями журналу можна також стежити в улюблених соцмережах: Facebook, YouTube, Instagram та «Вконтакті».
Запрошуємо відвідати новий сайт журналу «Dekoratorium»:
http://dekoratorium.com.ua/ – україномовний;
http://dekoratorium.ru/ – російськомовний.

КОМПАНІЯ «СНЄЖКА-УКРАЇНА» ПРЕЗЕНТУВАЛА НОВИЙ ПРОФЕСІЙНИЙ ВЕБ-РЕСУРС ПРО РЕМОНТ І ДИЗАЙН
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...