29 Грудня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ЕКСТЕР'ЄР

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНА КАЗКА: ЯК СТВОРИТИ СПРАВЖНЄ ДИВО

Як створити святковий настрій?


Готуючись до зимових свят, ми намагаємось прикрасити оселю та створити незабутню атмосферу. Проте не варто залишати поза увагою і прибудинкову територію, аби вся садиба була оповита магією свята. Як створити святковий настрій, знає Dekoratorium.

Із перших кроків зануритись у свято…

В атмосферу свята можна поринути щойно ступивши на обійстя: яскрава ілюмінація будинків і дерев навколо не лишить байдужим нікого. Однак врахуйте, що для святкового освітлення надворі потрібні спеціальні гірлянди, до того ж, їх варто обирати з більшими вогниками, аби світло не було надто тьмяним. Розподіляти гірлянду на деревах та будинку краще у певній симетрії, аби світловий малюнок не створював відчуття хаотичності

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНА КАЗКА: ЯК СТВОРИТИ СПРАВЖНЄ ДИВО

Казкові скульптури

Гарною прикрасою обійстя стануть снігові або льодові фігури. Ви маєте чудову нагоду поринути у світ дитинства й відчути себе казковим скульптором. Снігові чоловічки та фантастичні персонажі неодмінно порадують Вашу малечу, особливо ж, якщо створювати білосніжні скульптури Ви будете разом. Для виготовлення льодяних фігурок можна використовувати найрізноманітніші форми та ємкості. Залийте ємкість водою та залиште надворі – зранку за морозної погоди Ви матимете матеріал для творчих експериментів. Для створення незабутньої атмосфери свята у воду можна додати харчовий барвник, тоді у вечірньому освітленні Ваші скульптури засяють різними барвами.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНА КАЗКА: ЯК СТВОРИТИ СПРАВЖНЄ ДИВО

Ялинка надворі

Щоб виростити ялинку на своєму обійсті, знадобиться час. Проте щороку лісова красуня тішитиме Вас у зимові свята. Також можна придбати деревце у горщику, а згодом висадити його в саду. Прикрашена ялинка надворі стане справжньою окрасою свята, адже всією родиною можна зустріти Новий рік на свіжому повітрі. Ялинку можна оздобити іграшками та мішурою.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНА КАЗКА: ЯК СТВОРИТИ СПРАВЖНЄ ДИВО

Декоративні кашпо

Дуже гарно в різдвяно-новорічний час виглядають підвісні кашпо й декоративні ялинкові віночки. Виготовлення такої прикраси не займе ані багато часу, ані зусиль. Для цього візьміть кілька ялинкових чи соснових гілочок (бажано невеликих за розміром і гнучких), скріпіть їх за допомогою нитки чи дротика та прикрасьте святковими іграшками чи штучним дощиком. Для оздоби різдвяно-новорічного віночка можна використовувати ялинкові іграшки, декоративні намистини, гірлянди, соснові шишки, штучний сніг тощо. Такі прикраси доречно оздоблять вхідні двері  оселі.

РІЗДВЯНО-НОВОРІЧНА КАЗКА: ЯК СТВОРИТИ СПРАВЖНЄ ДИВО

Візерунки на вікні

Віконне скло – іще один простір для творчості взимку. Існує безліч способів створення святкових композицій на вікнах. Можна скористатись штучним снігом (він продається у спеціальних магазинах для декору), а також можна використовувати звичайну зубну пасту. Озброївшись губкою для посуду та пензликами, Ви маєте можливість поринути у світ зимової казки і намалювати справжні шедеври. Для виготовлення суміші із зубної пасти візьміть невелику ємкість, налийте трохи теплої води та додайте зубну пасту чи порошок. Розмішайте суміш до консистенції густої сметани – і чарівна зимова фарба готова! Для малюнка можна використовувати кліше або власну фантазію. Головне – атмосфера свята!

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...