1 Серпня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

Літня сервіровка столу

Ми вибрали для вас кілька оригінальних ідей літнього декору обіднього столу: надихайтеся!


Літня сервіровка повинна бути простою і легкою у виконанні – не перестарайтеся з деталями. Використовуючи текстиль, варто віддати перевагу натуральним тканинам, а основний акцент зробити на фактурі матеріалу. Відмінно підійде біла лляна скатертина, яку можна доповнити плетеними підставками.

Літня сервіровка столу

КВІТИ

Головна прикраса літнього столу – сезонні квіти: іриси, півонії, ромашки, троянди, лілії. Розставляйте букети не тільки у вази, але і у глечики, старі чайники, красиві пляшки – використовуйте свою уяву! Стежте, щоб висота квіткових композицій не перевищувала рівня очей, інакше вони заважатимуть співрозмовникам розмовляти і загороджуватимуть частину стола. Якщо стебла квітів недостатньо довгі для букета, зріжте головки і опустіть їх в широку посудину з водою – такий незвичайний декор відразу зверне на себе увагу. Ще ви можете прикрасити десерти, салати і канапе їстівними квітами, наприклад: трояндами, фіалками чи хризантеми.

Літня сервіровка столу

ЇСТІВНИЙ ДЕКОР

Коли як не влітку прикрашати стіл свіжими і ароматними фруктами та овочами? Яскраві цитрусові виграшно виглядають в прозорих вазах, а от з красивих сезонних овочів вийде незвичайна центральна композиція. Поставте на стіл трави в горщиках: салат, кріп, петрушку, розмарин і базилік.
Можна теж прикрасити тарілки овочами (редиска з листочками, маленька морква) і перев’язати їх мотузкою. Тільки не забудьте спершу їх помити.

Літня сервіровка столу

НА СВІЖОМУ ПОВІТРІ

Якщо ви влаштовуєте обід на свіжому повітрі, то не забудьте прикрасити не лише стіл, але і простір над ним. Красиво і стильно виглядають гірлянди з лампочок, ліхтариків або прапорців, розвішаних над столом. Прив’яжіть їх до гілок дерев або заздалегідь встановлених стовпчиків. Прапорці легко зробити своїми руками: вирізати деталі з тканини, паперу або газети і скріпити стрічкою або ниткою. Замість підсвічників використовуйте звичайні банки, загорнуті в мереживо або стрічки.

Літня сервіровка столу

Здивуєте своїх гостей незвичайною декорацією столу з використанням моху або букетиком, перев’язаним соломою замість мотузки.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...