1 Серпня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

Декор на стінах

Декілька порад, як правильно декорувати стіни


FINE ART ДЛЯ КОЖНОГО

Мабуть, найпопулярніший спосіб декору стін. Він підійде абсолютно до всіх приміщень. Зазвичай це картини в нейтральних або просто спокійних тонах з ненав’язливими сюжетами: горня кави, закохана пара, вражаючий пейзаж, старий рекламний постер. Fine Art не вимагає великого бюджету і легко вписується у будь-який інтер’єр.

Декор на стінах

ТРАФАРЕТ

Особливо актуальним для дитячих кімнат є зображення гір в кімнаті немовляти, зірочки і хмаринки на стелі, силуети тварин і дуже модні останнім часом – карти, намальовані безпосередньо на стіні. Якщо ви самостійно не готові виконати малюнок, зверніть увагу на трафарети. Ваш інтер’єр одразу стане незвичайним!

Декор на стінах

СТВОРЮЄМО АНСАМБЛЬ

Якщо ви вирішили повісити у вітальні написаний олією пейзаж, і він не заповнює більшу частину стіни, йому знадобиться пара, а ще краще ціла група робіт, чимось об’єднаних. Це може бути сюжет, колірна гама або стиль.

ВИБИРАЄМО ТЕМУ ЗА ПРИЗНАЧЕННЯМ ПРИМІЩЕННЯ

Наприклад в коридорі відмінно виглядатиме галерея із сімейних фотографій, а живопис, який слід розглядати і обговорювати, краще розмістити у вітальні. У спальні пасуватиме щось легке, у дитячій кімнаті – казкові сюжети і тваринки.

Декор на стінах
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...