4 Жовтня 2018
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ІНТЕР'ЄР

Фарбування стелі в коридорі: як врахувати всі нюанси

Фарбування стелі є не менш важливою складовою ремонту, аніж інші фрагменти інтер’єру.


Фарбування стелі є не менш важливою складовою ремонту, аніж інші фрагменти інтер’єру. Адже саме у коридорі починається перше знайомство з Вашою оселею. Неохайна та невдало пофарбована стеля може вплинути на загальне враження від усього помешкання. Як врахувати нюанси декорування стелі в коридорі, розповість Dekoratorium.

Фарбування стелі в коридорі: як врахувати всі нюанси

Які б матеріали для оздоби стелі в коридорі Ви не обрали, насамперед варто врахувати його розміри та планування. Звісно, великий коридор дає якнайширші можливості для творчості. А що ж робити, коли він не надто тішить просторістю? Для маленького коридора дизайнери радять вибирати світлі тони, тож біла стеля створить ефект чистоти та легкості.

Śnieżka PLATINIUM® CEILING

Порада від нашого експерта:  

Покриття стелі – процес відповідальний, особливо ж коли йдеться про приміщення, що мало освітлюється або має невеликий метраж. Тому якість фарби відіграє вирішальну роль. Фарба для покриття стелі в коридорі повинна добре приховувати всі недоліки, оскільки на малій площі буде помітно всі хиби. Саме тому радимо спеціально створену сніжно-білу матову акрилову фарбу Śnieżka PLATINIUM® CEILING. Вона найкраще підходить для стелі, не залишає смуг, має відмінну адгезію та забезпечує “дихання” пофарбованої поверхні.

Śnieżka PLATINIUM® CEILING призначена для декоративно-захисного фарбування стель із цементних, цементно-вапняних, цегляних, гіпсових, гіпсокартонних, дерев’яних і деревопохідних матеріалів усередині приміщень

Перед фарбуванням стелі потрібно подбати, щоб поверхня була бездоганно підготована: фрагменти, що осипаються, слід видалити, а тріщини й нерівності зашпаклювати. Фарбування стелі варто починати від вікна (якщо, звісно, у коридорі воно є), поступово спрямовуючи мазки в одному напрямку. Після висихання першого шару наступний накладається так, щоб мазки були перпендикулярні першому. Це забезпечить рівномірність покриття фарбованої поверхні.

Фарбування стелі в коридорі: як врахувати всі нюанси

Недоліки й нерівності на стелі можна приховати за допомогою шпалер, наприклад, у комбінації зі шпалерами на стінах. Якщо вдало поєднати фактуру та відтінки, Ви можете створити оригінальний інтер’єр коридора.

Вдалим рішенням для коридора буде навісна стеля, за допомогою якої можливо візуально збільшити простір. Навісна стеля дає широкі можливості з експериментами освітлення. Додаткові джерела світла у коридорі ніколи не будуть зайвими, тому маленькі світильники, вмонтовані у конструкцію такої стелі, не тільки краще освітлюватимуть коридор, але й створять камерну й затишну атмосферу.

Фарбування стелі в коридорі: як врахувати всі нюанси

Завершальний нюанс оздоби Вашого коридора – велике дзеркало. У поєднанні із бездоганною стелею – вони створять легкий та просторий інтер’єр.

Фарбування стелі в коридорі: як врахувати всі нюанси
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 1,00 з 5
Loading...