7 Листопада 2018
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ІНТЕР'ЄР

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

Почніть зі стільців!


Сьогодні все більшого розмаху набувають експерименти із різними дрібними елементами дизайну. Якщо Ви не готові до ґрунтовних ремонтних робіт, однак прагнете освіжити інтер’єр кухні – радимо почати зі стільців. Спробуйте пофантазувати з їхньою конфігурацією, кольором, фактурою покриття. Як зробити – порадить Dekoratorium.

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

Акцент має значення.

Оновити кольорову палітру Вашої кухні можна, розставивши яскраві акценти. Яскраві стільці у поєднанні з обіднім столом створять справжній енергетичний бум у приміщенні. Сміливо поєднуйте насичені кольори – це значно освіжить інтер’єр. Коктейль з кислинкою чи ягідний мікс – вибирати Вам. Цікавим дизайнерським рішенням буде розділити за відтінками стільці коло барної стійки та обіднім столом – так можна візуально розділити простір на сегменти.

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

Наважились втілити свої творчі ідеї та пофарбувати стільці на кухні? Звісно, сучасний ринок пропонує великий вибір фарб різної якості й ціни. Наш експерт радить зупинити свій вибір на продукції, що витримала перевірку часом та надійністю використання у ремонтних роботах. Для покриття кухонних стільців радимо використовувати  акрилову водорозчинну емаль для дерева і металу Śnieżka Supermal. Ця емаль безпечна для Вашого здоров’я, адже має сертифікат екологічності. Акрилова емаль Śnieżka Supermal® стійка до механічних пошкоджень, легко наноситься та швидко висихає. Ця емаль чудово підходить для покриття деревини та деревопохідних матеріалів, сталевих і чавунних елементів інтер’єру. Акрилову фарбу Śnieżka Supermal® можна використовувати для іграшок та ігрових майданчиків. Кольорова палітра дає Вам можливість вибрати свій відтінок з ефектом шовковистого чи сатинового глянцу.

Перед початком роботи очистіть поверхню стільця від бруду чи залишків полущеної фарби механічним способом або за допомогою хімічних розчинників, дайте висохнути виробу. Якщо стілець дерев’яний, то слід його відшліфувати абразивним папером та усунути нерівності. Наступний етап – фарбування. Акрилову фарбу Śnieżka Supermal® слід наносити у два шари. Другий шар емалі наноситься після остаточного висихання першого.

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

Стильні візерунки

Досить вдало в оздобі дерев’яних стільців виглядає техніка декупаж. Ви можете підібрати малюнок в тон кухонного гарнітуру або навпаки – надати стільцям додаткового акценту. Такі стільці гармоніюватимуть і з сучасними стилями інтер’єру, і з витонченою класикою. Ця техніка також добре поєднується із фарбуванням.

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

Завжди актуальна тканина

Щоб оновити стільці на кухні, можна поєднати фарбування із оббивкою їхніх частин тканиною. Для цього підійдуть такі матеріали, як: гобелен, жакард, шкіра або її замінник, велюр або бархат – все залежить від Вашого творчого задуму. Спробуйте поекспериментувати з однаковим принтом тканини, але з різними її кольорами. Це додасть родзинки обідньому меблевому гарнітурові. Фрагмент стільця, який Ви покриваєте матеріалом можна наповнити холлофайбером, синтепоном чи силіконовим волокном.

Стільці на кухні: еклектика стилю й кольору

І пам’ятайте – їжа, яку споживають у комфорті, смакує значно краще.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...