25 Вересня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

Що робить будівлю домівкою?

Іноді дорогий і стильний інтер’єр буває чужим для нас. Чому так?


Іноді дорогий і стильний інтер’єр буває чужим для нас. Чому так? Просто у ньому немає душі. Одне українське дизайнерське бюро провело опитування і виявило ТОП-речей, які на думку людей, перетворюють будівлю на справжню домівку.

  1. Зручне ліжко. Починати створювати інтер’єр спальні треба, звичайно, з її “цариці” – ліжка. Адже, незважаючи на те, що у всіх різне уявлення про ідеальну спальні, всі хочуть мати в спальні ліжко. Саме вона, як правило, визначає і стиль оформлення кімнати. Меблеві салони і дизайнерські студії потрясають уяву багатством вибору ліжок за формою, дизайну, матеріалів і країнам виробництва.
Що робить будівлю домівкою?

2) Домашні улюбленці. Вони завжди радо нас зустрічають вдома. Їх присутність означає, що вас неодмінно хтось чекає і любить. Тому з домашніми тваринами завжди веселіше та більш затишно вдома.

Що робить будівлю домівкою?

3) Вінтажні речі. У всі часи людям подобалося використовувати речі з старовини. Вони знаходили такі штучки забавними і стильними. Наше століття – не виключення. Інтер’єр «під старовину» зараз буквально на піку популярності. Назва такого інтер’єру – вінтаж. Спочатку винтажем називали сорт старого дорого вина, яке довго витримувалося у винних погребах. Пізніше цей термін перейшов в зовсім іншу сферу. Вінтажний стиль в інтер’єрі – це чарівність, вишуканість, мила краса. На відміну від новомодних стилів, можна бути впевненим, що вінтаж буде актуальним і через багато років.

Що робить будівлю домівкою?

4) Килими. В даний час існує величезна різноманітність різновидів килимів і сучасний килим це не якась одна конкретна модель. З розвитком технологій їх почали виготовляти з різних матеріалів, вони володіють різними фактурами, безліччю різноманітних відтінків і форм. До того ж, в наше століття величезна кількість інтер’єрів оформлюється саме в сучасному стилі. Такі дизайнерські напрямки, як hi-tack, модерн, мінімалізм і багато інших стилів абсолютно не проти використання килимів. Навпаки, сучасний килим, який гармонійно підібраний до інтер’єру, додає йому індивідуальну особливість і доповнює його, дозволяючи завершити формування образу приміщення.

Що робить будівлю домівкою?
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...