21 Серпня 2014
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ

Усе в синьо – жовтих відтінках…


Якщо ви хочете зробити сині та жовті акценти у своєму інтер’єрі, то приверніть увагу до меблів та подушок. Поєднавши жовті подушки з синім диваном у вас утвориться синегрія. Також, можна зробити жовті світильники. Але при таких яскравих акцентах основа має бути пастельною або навіть білою. Тоді акценти будуть дійсно помітні та виконуватимуть своє призначення.

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ

Любите голубі стіни? Тоді можете доповнити гардероб жовтим килимом. Він буду чудово доповнювати та відтіняти голубий колір. При цьому, намагайтеся вибирати об’ємні форми килиму.

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ

Посуд також може слугувати акцентом або доповнювати інтер’єр. Тому, обравши сині та жовті чашки ви зможете підкреслити продуманість всього інтер’єру в цілому.

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ

Приклад дитячої кімнати в жовто-синіх тонах. Така кімната підійде як для хлопчиків, так і для дівчаток. Це універсальна дитяча кімната, яка буду виглядати досить яскраво.

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ

Сірий фон та яскраві елементи – це класика сучасного інтер’єру. Тому навіть крісла у жовтих та синіх кольорах зможуть гідно доповнити картинку інтер’єру.

СИНЬО -ЖОВТЕ НАТХНЕННЯ
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...