1 Серпня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

В одному кольорі – помаранчовий!

Помаранчевий – це найтепліший колір в палітрі.


Можна, звичайно, зробити його менш теплим або більш теплим, комбінуючи його відтінки, але якщо інші кольори, залежно від оформлення, можуть бути як теплими, так і холодними, то помаранчевий (як, до речі, і блакитний) ніколи не змінює своєї температури. Тому такий інтер’єр чудово пасуватиме до холодного клімату, в будь-яку сиру або прохолодну погоду в помаранчевому інтер’єрі буде тепло і сонячно.

Але варто врахувати: якщо вікно кімнати виходить на сонячну сторону, а тим більше, якщо клімат гарячий, то тут з помаранчевим кольором слід бути обережним, – інакше є ризик зробити інтер’єр занадто гарячим.

У ПОЄДНАННІ

Є декілька кольорів, з якими помаранчевий колір чудово поєднується. До них можна віднести білий, зелений, кремовий і сірий, а ось поєднання з фіолетовим, яскраво-рожевим і чорним не підійде. Якщо ви зважилися на екстравагантне поєднання, то дизайнери рекомендують помаранчеву барву розбавляти іншими кольорами. Під час вибору відтінків орієнтуйтеся на колірне коло: поєднуйте відтінки, що розташовані у внутрішньому колі.

В одному кольорі – помаранчовий!

КУХНЯ

Помаранчевий колір для кухні вибирають позитивні і впевнені в собі люди. Цей колір не агресивний, але й не нудний. Кухня оранжевого кольору допомагає позбутися нудьги, апатії, сезонної депресії. Дизайн помаранчевої кухні завжди актуальний. Помаранчева кухня створить гарний і позитивний настрій із самісінького ранку. Помаранчевий колір тонізує і підвищує життєву активність.

В одному кольорі – помаранчовий!

ВІТАЛЬНЯ І СПАЛЬНЯ

Для кімнат, в яких відпочивають і розслабляються, для романтичних спалень, а також для дуже жарких і дуже світлих приміщень, помаранчевий колір не вельми підходить.

В одному кольорі – помаранчовий!

Помаранчеві відтінки доцільно застосовувати для корекції недоліків приміщень. Його варто використовувати для приміщень, вікна яких виходять на північну сторону і там, де завжди темно і прохолодно, адже він зможе компенсувати недолік сонця і створить радісний настрій. Зате у невеликих приміщеннях, для оздоблення стін, його використовувати не варто, тому що він має властивість візуально наближати предмети.

В одному кольорі – помаранчовий!

ВАННА

Помаранчевий колір впливає на людину як антидепресант, робить атмосферу щасливою. Він розслабляє тіло і душу, допомагає позбутися від стресу. Помаранчева ванна кімната допоможе абстрагуватися від буденних проблем.

В одному кольорі – помаранчовий!

Помаранчевий колір в інтер’єрі – це не тільки використання чистого кольору, але і всіх його відтінків. Для фарбування стін рекомендують використовувати такі барви помаранчевого, наприклад, оранжево-персиковий (Śnieżka Nature 116), що асоціюється зі свіжістю. Він досить теплий і радісний, але менш активний і енергійний, ніж апельсиновий (Śnieżka Nature 126), і буде ідеальним варіантом для спалень, їдалень, ванних кімнат.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 4,00 з 5
Loading...