1 Серпня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

В одному кольорі – зелений

Зелений колір позитивно впливає на людину.


Він розслабляє, дає відчуття захищеності і стабільності.З відтінками зеленого легко вибрати свій стиль, завдяки універсальності вони пасуватимуть до будь-якого інтер’єрного напрямку. А також він легко поєднується з усіма кольорами, що теж розширює межі можливостей.

У ПОЄДНАННІ

Ніяких заборон. Зелений колір в інтер’єрі може поєднуватися з будь-якими кольоровими аксесуарами. Соковиті зелені тони, темні (оливкові), а також світлі (наприклад, фісташковий) сміливо поєднуйте з білим, жовтим, коричневим. Підбираючи холодну гаму треба вибирати відтінки морської хвилі або бірюзові тони. З теплими ж фарбами буде добре виглядати салатовий колір в інтер’єрі.

В одному кольорі – зелений

КУХНЯ

Зелені стіни кухні сприятимуть споживанню їжі. Зелені кольори не мають нічого спільного з поспіхом, допомагаючи процесу засвоєння. А якщо ви хочете чогось, що вас підбадьорить вранці і заспокоїть ввечері, вам краще звернути увагу на салатові відтінки.

ВІТАЛЬНЯ І СПАЛЬНЯ

Якщо ви пофарбуєте зеленим кольором спальню, то зможете дуже скоро відчути позитивні зміни, які відбудуться не тільки на підсвідомому, а й на фізичному рівнях. Наприклад, цей колір посприяє зменшенню кров’яного тиску і підвищить вашу працездатність. До того ж ви забудете, що таке безсоння, неспокійний тривожний сон і будете спати, як немовля.

В одному кольорі – зелений

Можна поєднувати різні відтінки зеленого між собою або ж використовувати абсолютно несподівані комбінації, на зразок зеленого і рожевого, зеленого і червоного або зеленого і синього. Головне – це правильні пропорції.

ВАННА КІМНАТА

Зелений колір все частіше використовують в інтер’єрі ванної кімнати. Особливо в поєднанні з білим, пісочним і сірим. Така комбінація ідеально вписується в екостиль. Загалом зелений вважається нейтральним кольором, який майже не змінює сприйняття простору. Але холодний його відтінок візуально збільшує площу приміщення.

В одному кольорі – зелений
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...