24 Вересня 2018
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ІНТЕР'ЄР

Як вибрати колір штор у вітальню?

Основні поради, як підібрати штори у кімнату.


Вибираючи дизайн штор для вітальні, пам’ятайте, що вони можуть розширити простір і зробити кімнату набагато затишнішою.

Як вибрати колір штор у вітальню?

1) Дотримуючись певної колірної гами, ви додасте закінченості інтер’єру. 2) Для маленьких приміщень підходять світлі однотонні фіранки з різним ступенем яскравості, оскільки візуально збільшують розмір апартаментів. Якщо ви хочете, щоб на них був малюнок, тоді вибирайте штори з простим орнаментом або в дрібну квіточку. 3) Штори не повинні повністю перешкоджати проходженню сонячного світла, від якого залежить настрій і затишок в домі. 4) Білі, бежеві, світло-оранжеві, рожеві, блакитні гардини — вдалий варіант для невеликої вітальні, в якій не потрібно повного затемнення вікна.

Як вибрати колір штор у вітальню?

5) Якщо ви хочете зшити модель зі складним дизайном і різними аксесуарами, вибирайте для цього легку напівпрозору тканину. Дуже добре будуть виглядати світлі штори, які підкреслюють відтінки основної колірної гами. 6) У вітальнях великих розмірів з високими стелями затишніше виглядають штори насичених кольорів, зшиті з щільних матеріалів. Можете вибрати яскраві або строкаті моделі,з будь-якими візерунками.

Як вибрати колір штор у вітальню?

7) Якщо ви прагнете створити затишну атмосферу, вибирайте для фіранок тканину теплих відтінків: червоного, жовтого, помаранчевого, фіолетового. Спокій і розслаблення подарують нейтральні коричневі і кремові відтінки. Білий колір з переважанням синього принесе прохолоду. Холодні відтінки зазвичай використовуються в строгих лаконічних інтер’єрах і літніх резиденціях.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...