22 Вересня 2015
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ІНТЕР'ЄР

ПРИРОДА ВДОМА

Посеред кам’яних джунглів, загублені і самотні, ми періодично боремося з депресіями і відчуваємо найсильніші стреси.


Створюючи природний інтер’єр, зовсім не обов’язково використовувати винятково натуральні матеріали. Часом достатньо лише створити невеликий природний оазис, своєрідний острівець релаксу. Гарячі відтінки на стінах вдало доповнять композиції з сухих квітів або листя. Не забувайте також про кімнатні рослини. Чим більше зелені буде у вашому будинку, тим легше буде вам дихати, та і сама природа наблизиться до вашої оселі, що до неї можна буде в буквальному сенсі доторкнутися.

ПРИРОДА ВДОМА

Кілька основних правил створення екостилю:

  • Екостиль наближений до природи. Для опорядження інтер’єру у цьому стилі використовують натуральні матеріали, наприклад, дерево, скло, глину, камінь, тканини з натуральних волокон.
  • Колірна гама екоінтер’єрів приглушена, максимально наближена до натуральних тонів: відтінки зеленого, що нагадують траву і листя; відтінки синього і блакитного наче вода і небо; білий, сірий, бежевий, коричневий – кольори каменю, ґрунту, дерева.
  • Екоінтер’єри у гармонії не тільки з природою, але й з людиною. У такому інтер’єрі багато світла і дуже легко дихати.
  • Для екостилю важливий елемент – текстиль, його має бути багато. Ось два варіанти: натуральні тканини (бавовна, шовк і льон) та природні принти – рослини, шкури звірів і т.д.
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...