27 Червня 2016
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ІНТЕР'ЄР

ГОЛОВНІ ПОМИЛКИ ПІД ЧАС ОФОРМЛЕННЯ ВАННОЇ КІМНАТИ

Використовуйте нестандартні рішення і працюйте з простором, тоді вам вдасться уникнути цих помилок.


СТРАХ ПЕРЕД ФАРБУВАННЯМ СТІН

Грибок і пліснява може з’явитися в будь-якій кімнаті з підвищеною вологістю і непродуманою вентиляцією. Боротися з пліснявою і грибками – неприємно. Тому варто про це заздалегідь потурбуватися. Грибок може з’явитися навіть у ванній, стіни якої повністю покриті плиткою. Просто його буде практично не видно, він ховатиметься за плиткою і в швах, і завдаватиме вашому здоров’ю шкоди. Існують спеціальні фарби, як наприклад Śnieżka Кухня -ванна, що зупиняє розвиток бактерій та грибків на пофарбованому покритті. Вона стійка до миття та стирання. Використовуючи її, ви не будете переживати через появу небажаних мікроорганізмів у вашій ванній.

ГОЛОВНІ ПОМИЛКИ ПІД ЧАС ОФОРМЛЕННЯ ВАННОЇ КІМНАТИ

ПОГАНЕ ОСВІТЛЕННЯ

Погано освітлені кути «з’їдають» простір, через це приміщення візуально здається менше. Для невеликої ванної кімнати це може стати справжньою катастрофою, зробивши її тісною і незатишною.

«ВТИСНУТИ ВСЕ»

Зверніть увагу на розміри приміщення, не намагайтеся вмістити все і відразу, залишивши вільним лише крихітний шматок між унітазом і раковиною. Щоб відчувати себе у ванній кімнаті комфортно, можливо, має сенс перенести пральну машинку на кухню, зупинитися на душовій кабіні або відмовитися, наприклад, від громіздкої шафки для зберігання речей.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...