11 Вересня 2015
МАЙСТЕРНЯ ПРОЕКТІВ
ЕКСТЕР'ЄР

ВІДНОВЛЕННЯ МЕТАЛЕВИХ ПРЕДМЕТІВ

Садові меблі, огорожа, реманент. Як їх відновити?


Якщо ґрати чи лавка вже не тішать ока так, як перше, то спробуйте відсвіжити їхній вигляд. Кутим, звареним, чавунним і сталевим предметам повсякчас загрожує корозія, тож їх треба обробляти через кожні кілька років. Хоч вірте, хоч ні, але фарбувати металеві поверхні зовсім нескладно. Ви самі легко зможете дати їм раду. Варто лише добре підготувати їх і вкрити спеціальними фарбами.

ПІДГОТУЙТЕ ПОВЕРХНЮ

Перш ніж фарбувати металеву поверхню, її треба старанно почистити, висушити і знежирити. Певна річ, усе залежить від стану самої поверхні. Тому насамперед уважно огляньте предмет, що його ви маєте намір відновити. Поверхню доброї якості досить вимити водою з мийним засобом. Якщо на поверхні є масні плями, то ретельно протріть її екстракційним бензином.

Обов’язково усуньте з поверхні залишки старої фарби чи іржі. Тут у пригоді вам стануть шліфувальна машина, дротяна щітка або наждачний папір. Вишліфуйте поверхню за допомогою дрібнозернистого наждачного паперу, щоб новий шар фарби пристав до поверхні якнайміцніше. Після цього поґрунтуйте її скоросохлою антикорозійною фарбою Śnieżka Urekor S. Якщо поверхня раз у раз зазнає впливу вологи, то вкрийте її ще одним шаром фарби через 4–6 годин.

ЧИМ ФАРБУВАТИ?

Поіржавілі чавунні й сталеві ворота та огорожі мають досить непоказний вигляд. А що їх годі вберегти від ударів і подряпин, то вони потребують додаткового захисту. Підвищену стійкість проти механічних пошкоджень гарантує виріб Śnieżka Supermal® Хлоркаучукова Емаль — хлорокаучукова емаль з ідеальними захисними й декоративними властивостями. Серед розмаїття кольорів цієї фарби ви неодмінно знайдете ті, що припадуть вам до душі.

А от для чавунних і сталевих садових меблів якнайкраще підійде фарба Śnieżka Supermal® Олійно-Фталева Емаль. Завдяки їй лавка чи крісло в садку зробляться стійкими проти вологи, атмосферних опадів та дезінфекційних засобів і гама цієї фарби приємно вразить вас багатством блискучих і матових відтінків. Якщо ви не маєте часу на те, щоб спочатку поґрунтувати, а тоді помалювати поверхневою фарбою металеві елементи малої архітектури, то зверніть увагу на скоросохлу фарбу для ґрунтування Śnieżka На Іржу. Вона містить Teflon® surface protektor — складник, що убезпечує від корозії як нові, так і відновлювані металеві поверхні навіть тоді, коли ви вкриєте їх тільки одним шаром фарби.

ВІДНОВЛЕННЯ МЕТАЛЕВИХ ПРЕДМЕТІВ

ДАХ НАД ГОЛОВОЮ

За літніми клопотами в садку не забудьте про дахи, ринви та риштаки. Ці елементи будинків повсякчас зазнають руйнівного впливу води, вологи, ультрафіолетового проміння та корозії. Надійно й ефективно захистити їх допоможе продукт Śnieżka На Дах, призначений для фарбування оцинкованих, сталевих та алюмінієвих зовнішніх поверхонь. Ним можна фарбувати дахи, ринви, риштаки, надвірні підвіконня. Колірна гама продукту Śnieżka На Дах налічує десять відтінків, а також є білий колір. Цю фарбу легко накладати на поверхні різних форм. А ще вона дуже швидко висихає і має високу адгезію.

ВІДНОВЛЕННЯ МЕТАЛЕВИХ ПРЕДМЕТІВ
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...