1 Листопада 2014

У ГОСТІ ДО ОДЕСИ

Хто хоч раз побував в Одесі, той неодмінно взяв із собою на згадку її часточку. Адже в цьому дивовижному приморському місті можна купити майже все, чого забажає душа!


«ОДЕСЬКИЙ МОНМАРТР»

На Приморському бульварі неподалік Соборної площі розкинувся міський сад, що його частенько називають «Одеський Монмартр». Тут можна не тільки потішити себе сувенірами й картинами місцевих художників, а й замовити власний портрет. «Одеський Монмартр» і його околиці – справжній клондайк для охочих до гарних та оригінальних сувенірів! Шанувальникам старовини варто звернути увагу на антикварні крамниці й мистецькі салони. Тут можна купити диски із записами пісень Леоніда Утьосова та інших іменитих одеських виконавців. А придбані на «Одеському Монмартрі» патефонні платівки і сам патефон подарують щирим прихильникам старовини неабияку радість.
Графік роботи:
вівторок – неділя
з 10.00 до 21.00

У ГОСТІ ДО ОДЕСИ

РИНОК «7-Й КІЛОМЕТР»

Ринок відкрився в грудні 1989 року і за 20 років став найбільшим торговим центром. Тут покупець може знайти все – від копій брендових речей до бюджетних товарів. Завітавши на «7-й кілометр», ви знайдете меблі для своєї квартири, купите шубу, весільну сукню чи спортивний костюм. На ринку можна торгуватися. Домовляючись про ціну, відчуєте себе справжнім дипломатом. Ринок займає площу 69,16 га, тому взувайтеся якнайзручніше й запасіться терпінням. На території ринку «7-й кілометр» працює понад 15 тисяч торгових і складських об’єктів. І головне – тут найнижчі ціни!

У ГОСТІ ДО ОДЕСИ

VALENCIA

Ви любите розкіш? Шукаєте неабиякий подарунок? Тоді завітайте до будь-якого салону-магазину Valencia! На українському ринку торгова мережа з милозвучною назвою Valencia з’явилася понад сімнадцять років тому. Витонченим та оригінальним асортиментом компанія привернула до себе симпатії багатьох покупців.Valencia – це улюблений магазин людей, що віддають перевагу розкоші. Тут можна знайти подарункові та сувенірні вироби, речі інтер’єру й елементи декору таких широковідомих торгових марок, як-от: Baccarat, Herend, Jay Strongwater, Daum, Moser, Swarovski, Medard de Noblat, L’objet, Plata Lappas, STDupont, El Casco, D’Argenta. Усі торгові марки, виставлені в мережі салонів-магазинів Valencia – це бренди світового масштабу, що мають величезну популярність серед світських персон, зірок шоу-бізнесу і значних осіб. В Одесі є два салони, де можна побачити чудові колекції офісного приладдя, елементів домашнього декору, чоловічих та жіночих аксесуарів, розкішної біжутерії, елітного посуду, столового приладдя і речей інтер’єру. Відвідавши будь-який з них, ви відчуєте захват і нестримну бурю емоцій.
Адреси:
вул. Єкатерининська, 36;
пл. 10 Квітня, галерея «Сади перемоги».

У ГОСТІ ДО ОДЕСИ

ОДЕСЬКА ТОВКУЧКА

Одеська товкучка не потребує реклами. Для колекціонерів вона немов Єрусалим для християн чи Мекка для мусульман. Опинитися на товкучці – це наче побувати в історичному музеї. Товкучкою цікаво навіть просто прогулятися. Тут можна побачити всякі дивовижні й незвичайні для сучасної людини речі. Якщо ви хочете купити антикваріат, то ми рекомендуємо пройтися вулицями, прилеглими до ринку «Старокінний». Ви неодмінно почуєте захопливі розповіді продавців про цікаві для вас речі – чи то годинники, чи срібні цигарниці. А вірити тим словам чи ні – то вже ваша справа. Зазвичай, що довша й цікавіша історія, то вища ціна. Вихідними днями довкола ринку на Молдаванці з’являється невеличка держава –товкучка. Вулиці Майстерська, Розкидайлівська та Ленінградська, мов з помаху чарівної палички, наповнюються людьми. Від залізничного вокзалу сюди можна доїхати громадським транспортом – автобусом, трамваєм чи маршруткою, а від центрального автовокзалу можна дістатися й пішки, пройшовши якісь два квартали. Запитайте будь-кого з перехожих – вам неодмінно підкажуть.
Найближчі до товкучок адреси:
товкучка на ринку «Старокінний» – вул. Розкидайлівська, 31;
товкучка коло ринку «Південний» – вул. Академіка Корольова, 43/3;
товкучка коло ринку «Північний» – пр-т Добровольського, 114/2.

У ГОСТІ ДО ОДЕСИ
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...