1 Квітня 2014

СТАРТУВАВ ОНЛАЙН-ПРОЕКТ ЖУРНАЛУ «DEKORATORIUM» В УКРАЇНІ

ідомий польський журнал «Dekoratorium» з акцентом на дизайні інтер’єрів та оздобленні оселі, декоруванні і захисту дерев´яних елементів відтепер доступний в Україні.


Відомий польський журнал «Dekoratorium» з акцентом на дизайні інтер’єрів та оздобленні оселі, декоруванні і захисту дерев´яних елементів відтепер доступний в Україні. Видавцем української версії видання є компанія «Снєжка-Україна». Цього місяця стартують офіційні сторінки журналу «Dekoratorium» в найпопулярніших соціальних мережах.

Нова веб-платформа «Dekoratorium» спрямована на читачів, зацікавлених домашнім дизайном та креативними ідеями оздоблення інтер’єру. «Dekoratorium» – це джерело натхнення для користувачів, які завдяки корисним порадам, професійним статтям й фотоматеріалам від провідних фахівців у сферах дизайну, ремонту, мистецтва, культури почерпнуть цікаві ідеї і рішення щодо способів ремонту та облаштування дому, використання лакофарбових матеріалів, захисту і декорування деревини, поєднання в помешканні актуальних кольорів, стилів, а також мандруватимуть найновішими трендами і віяннями у дизайні інтер´єрів й екстер´єрів.

«Dekoratorium» стартував зі сторінок в соцмережах для максимальної зручності читачів та доступності матеріалів. Інтернет-користувачам достатньо вподобати сторінки «Dekoratorium» на платформах Facebook, Youtube, Instagram чи Вконтакте, щоб отримувати найсвіжішу інформацію щодо модного, сучасного оновлення інтер´єрів, фасадів, присадибних ділянок, та багато інших корисних та практичних порад. Інтернет-сторінки «Dekoratorium» в соціальних мережах – це надійна платформа як для майстрів-любителів, так і фахівців-практиків, на якій можна переглядати статті, відстежувати новинки та акції. З огляду на всеукраїнське поширення матеріалів «Dekoratorium», публікація дописів на сторінках видання відбувається як українською, так і російською мовами.

Українську і російську версії «Dekoratorium» презентувала компанія «Снєжка-Україна». Провідний виробник лакофарбових матеріалів впродовж багатьох років підтримує медійні проекти, спрямовані на якісне інформування українців щодо основних питань ремонту та облаштування дому. Новий ресурс «Dekoratorium» призначений стати надійним інформаційним джерелом з порадами та думками від професійних майстрів, дизайнерів, експертів, новинами від профільних журналістів. Найближчим часом стартуватиме також офіційний сайт видання і згодом відбудеться випуск друкованої версії «Dekoratorium».

Запрошуємо вас відвідати інтернет-сторінки журналу «Dekoratorium» у соціальних мережах за адресами:

Facebook UA
https://www.facebook.com/DekoratoriumUA
Facebook RU:
https://www.facebook.com/DekoratoriumRU
Вконтакте UA
https://vk.com/public67432453
Вконтакте RU
Вконтакте RU https://vk.com/public67432616
Instagram UA
http://instagram.com/dekoratoriumukrainian
Instagram RU
http://instagram.com/dekoratoriumrussian 
YouTube UA
https://www.youtube.com/channel/UCgx–MkCQzqU5RhtNr_rLeg
YouTube RU
https://www.youtube.com/channel/UCb4hKocAeBuHrK-5AM5W3ng

Долучайтеся до нашої групи і будьте активними її користувачами й шанувальниками!

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...