9 Червня 2016

НОВИЙ НОМЕР ЖУРНАЛУ «DEKORATORIUM» – ЦІКАВІ ІДЕЇ ДЛЯ ОСЕЛІ

Щойно з друку вийшов цьогорічний перший номер журналу «DEKORATORIUM». Тож читачі зможуть поринути у вир цікавих статей і зустрічей.


Творча група журналу «DEKORATORIUM» постійно дбає про розвиток друкованого кольорового видання. Тож 2016 року журнал дещо змінився згідно із сучасними еволюційними тенденціями журнальних видань. Зокрема, змінився розмір журналу, а також його дизайнерське оформлення, в тому числі на обкладинці якісно нової трансформації набула художньо-графічна назва «DEKORATORIUM». Проте варто зазначити, що інформаційна і структурна подача матеріалу не зазнала суттєвих змін. Видання «DEKORATORIUM» і надалі залишається для його шанувальників незмінним порадником у
сфері опорядження інтер’єрів, досвідченим експертом модних тенденцій в архітектурі і дизайні фасадів та знавцем на ринку матеріалів для ремонту і декору домашнього простору.

Літній номер цьогорічного журналу «DEKORATORIUM» – це захопливі матеріали про модні тренди з геометричними візерунками й орнаментами; це актуальна нині тема класичного англійського стилю. Також у виданні прихильники «відкритого простору» знайдуть цікаві поради щодо зручного зонування своєї оселі за проектами відкритого планування.

Пастельні тони є хітом у колористичній палітрі 2016 року, тому журнал на двох розгортках розміщає статтю «Мода на пастельні кольори», що стане у пригоді тим читачам, які замислилися над фарбуванням стін в інтер’єрі. Із розмаїтими зразками французького дизайну читачі ознайомляться у рубриці «Візит до…» і дізнаються про найпопулярніших французьких дизайнерів. Для шанувальників водяних рослин неодмінно корисними будуть поради щодо облаштування штучних водойм і способи садіння у них зелених культур.

Юлія Кононенко – постійна ведуча рубрики «Винаходи» – знайомить читачів з розробками українських дизайнерів, які створюють функціональні речі, що знадобляться у повсякденному вжитку. Також «DEKORATORIUM» у літньому номері порадить, якими захисно-декоративними виробами оздобити предмети з екзотичної деревини, або ж як звичайну деревину стилізувати під екзотичну. Крім того, у журналі читачі знайдуть рекомендації щодо правильного оновлення фасаду будинку.

На дозвіллі читачі заочно матимуть змогу зустрітися з народною артисткою України, ведучою програми «Фольк-musiс» Оксаною Пекун, яка розповідає про свої інтер’єрні уподобання, український декор в оселі, про поєднання різних культурних стилів у декоративних проектах й про інші аспекти оздоблення сучасних українських помешкань.

Традиційно журнал знайомить читачів з творчістю українських дизайнерів. У цьому номері свої ідеї, втілені у декоративних предметах, демонструють митці дизайнерської студії «IDEADEYA» Ростислав Сороковий й Ірина Гуменчук, які працюють у Львові і створюють неймовірні ексклюзивні речі, що роблять життя простішим і комфортнішим.
Захопливі книжки, нові фільми та сучасна музика – все це також рекомендує «DEKORATORIUM».

Тож журнал «DEKORATORIUM» додасть наснаги і спонукатиме читачів до кращих змін у житті.

А підписатися на безкоштовний примірник можна на офіційному сайті журналу www.dekoratorium.com.ua у розділі «Передплата».

Контакти прес-служби:
м. Яворів, Львівська обл.,
вул. Привокзальна, 1а
Тел.: +38 (03259) 60-161
e-mail:press.releases@sniezka.ua
www.sniezka.ua
www.facebook.com/Sniezka.Ukraine 
www.vk.com/sniezkaua
www.facebook.com/DekoratoriumUA
www.instagram.com/dekoratoriumukrainian
www.vk.com/public67432453

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...