16 Грудня 2014

ЯК КРАСИВО УПАКУВАТИ ПОДАРУНОК?

Щоб ваш подарунок виділявся серед інших, запам’ятався надовго і вразив з першого погляду, варто використовувати щось неординарне. Варіантів безліч, озирніться навколо, і вам обов’язково прийде в голову якась божевільна ідея!


ВИБІР УПАКОВКИ

Чим простіше упаковка подарунків, тим більше варіантів, як їх прикрасити. Якщо ви упакували подарунок в звичайний або обгортковий папір, то ви можете прикрасити його кількома барвистими стрічками або шнурочками, можна вирізати з іншого паперу сніговика, ялинку чи сніжинку. Ми також можемо обгорнути папір м’якою, прозорою тканиною. Якщо подарунок упакований в декоративний папір, то немає потреби його прикрашати. Це вже перебір. У такому разі варто додати якусь дрібничку. Наприклад, ялинкова прикраса контрастного кольору, ароматна гілочка ялинки або шматочок кори кориці.

ЯК КРАСИВО УПАКУВАТИ ПОДАРУНОК?

ПОДАРУНКОВА УПАКОВКА: НЕЗВИЧАЙНА ФОРМА

Якщо подарунок незвичної форми, і не легко його упакувати, та ще й виявилося, що немає подарункового пакету для упакування, слід використовувати два шари прозорого або кольорового целофану, а між ними, можна покласти шматочки кольорового паперу, тканини або сторінку з вашої улюбленої газети. Кінці целофану достатньо зібрати у верхній частині і зав’язати стрічкою.

АКЦЕНТ НА ДЕТАЛІ

Дуже велику роль в упаковці грають деталі. Якщо упаковка є дуже яскравою і оригінальною, можна обійтися без всяких «прибамбасів». Але якщо на вашій роботі немає потрібного акценту і нема за що «зачепитися» – вони просто необхідні.

ЯК КРАСИВО УПАКУВАТИ ПОДАРУНОК?

Ось декілька ідей, які додадуть вам натхнення:

  • Робимо для подарунка бирочки. Картка із побажаннями, ім’ям дарувальника або того, кому дістанеться подарунок, жартом – це невід’ємний елемент упаковки. Спробуйте змайструвати її самостійно, застосовуючи всілякі декоративні техніки «старіння» паперу (вимочування в слабкій каві, затирання наждачним папером, спеціальні надриви по краях …), техніку «декупаж» і т.д.
  • Помпони. Помпони всіх кольорів і розмірів актуальні в цьому році не тільки на ялинці, а й на подарунковій упаковці. Сам подарунок краще обгорнути однотонним папером контрастного кольору. З чого зробити таку гарну декорацію? Можна з вовняних ниток, як на зимових шапочках, з тоненького паперу, газети, і навіть фатіну. Фатінові помпони все ще є надзвичайно популярними, і це чудова декорація подарунку для дівчат!
  • Будьте, як Миколай, і упакуйте подарунки в міні-мішечки. Чим яскравіше буде тканина – тим краще. Перед Новим роком в магазинах безліч тканин зі святковою тематикою.
  • Замість великого бантика використовуйте нитки і ґудзики – такої оригінальної упаковки, точно, не буде ні в кого.
  • Як упаковка для подарунка підійде і звичайна скляна банка з кришкою, що закручується. Можна прикрасити її стрічками, аплікацією і візерунками (використовуйте спеціальний маркер або фарбу для скла).
  • Звичайний пакувальний папір освіжать смішні мордочки і медальйони, вирізані з паперу і розфарбовані маркерами і фарбами.

І наостанок, в мистецтві пакування найголовнішим є отримати задоволення від самого процесу приготування подарунка. Повірте, навіть папір і стрічки здатні увібрати ваші почуття і це не зможе не відчути людина, для якої ви так стараєтесь!

ЯК КРАСИВО УПАКУВАТИ ПОДАРУНОК?
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...