9 Лютого 2016

Фотоконкурс “Романтична вечеря”

Готуєш романтичну вечерю для двох до дня Всіх Закоханих? А може це буде зустріч з друзями?


Хапай швидко смартфон або фотоапарат, зроби фото своєї романтичної декорації столу і надішли її нам! Найкраща декорація виграє чудову сервірувальну дошку Кавун ручної роботи від Freya Shop.

Конкурс проходить з 10 лютого з 11:00 до 29 лютого до 12:00

Фотографії слід надсилати на адресу електронної пошти kontakt@dekoratorium.com.ua або dekoratoriumua@gmail.com

Успіхів!

Фотоконкурс “Романтична вечеря”

Офіційні правила проведення фотоконкурсу “Романтична вечеря”

§ 1. Назва конкурсу
Дані Офіційні правила проведення фотоконкурсу (далі – «Правила») визначають порядок участі в Конкурсі, який буде проведений під назвою «Романтична вечеря» (далі – «Конкурс»).

§ 2. Організатор
Товариство з обмеженою відповідальністю «Тіратура», в особі директора Маєвського Олега Станіславовича, що діє на підставі Статуту Товариства, (далі – «Організатор»), що діє від імені ТзОВ «Снєжка-Україна» (далі – «Замовник»).

§ 3. Тривалість і місце проведення конкурсу
1. Конкурс проводиться на території України.
2. Конкурс триватиме з 10 лютого 2016 р.з 11:00 год. до 23:59 год. 29 лютого 2016 року.

§ 4. Участь в конкурсі
1. Учасниками Конкурсу можуть бути громадяни України, які на момент участі у фотоконкурсі досягли 18-річного віку.
2. Не можуть брати участі у Конкурсі співробітники Організатора; особи, які входять до складу керівних органів Організатора; підрядники, агенти, а також партнери, які беруть участь в організації, виробництві та розповсюдженні матеріалів для проведення даного Конкурсу, а також працівники ТзОВ «Снєжка-Україна» і їх близькі родичі.
3. Участь у Конкурсі передбачає, що Учасник конкурсу належним чином ознайомлений з цими Правилами, надав згоду на обробку персональних даних (відповідно до пункту 2 §9 цих Правил) і погоджується з вимогами цих Правил та усіх інших рішень Організатора стосовно умов Конкурсу, які є остаточними.
4. Надання недостовірної інформації, відсутність згоди на обробку персональних даних, невідповідна, на думку Організатора, поведінка учасника, а також інше порушення цих Правил дає право Організатору виключити Учасника від подальшої участі в Конкурсі.

§ 5. Порядок проведення конкурсу
1. Завдання учасників Конкурсу – відправити на адресу електронної пошти kontakt@dekoratorium.com.ua, фотографії, які представляють власноруч виконану романтичну декорацію столу.
2. Фотографії приймаються щодня з 10 лютого 2016 р.з 11:00 год. до 23:59 год. 29 лютого 2016 року.
3. Кожен учасник може надіслати не більше однієї фотографії. Одне повідомлення повинно містити не більше одного зображення, розмір якого не повинен перевищувати 500 кб. Фотографії слід надавати у форматі .jpg.
4. Переможців конкурсу обирає Журі шляхом визначення трьох найбільш цікавих та творчих фотографій. Журі конкурсу складається із співробітників Організатора.
5. Фотографії, які відповідають умовам конкурсу будуть опубліковані на сайті http://dekoratorium.com.ua і у соціальних мережах www.facebook.com/DekoratoriumUA в окремій конкурсній галереї. Оновлення галереї відбуватиметься на щосереди у період проведення конкурсу, тобто 17 лютого 2016 р. і 24 лютого 2016 р.
6. Для участі в конкурсі Учасник повинен:
1) підготувати і надіслати конкурсну фотографію у строк, вказаний в пункті 2 § 5 цих Правил;
2) підтвердити і гарантувати, що надіслані фотографії або їх частини є оригінальними творами Учасника та/або Учаснику належать усі права на них (за умови можливості надати письмові докази щодо таких прав у випадку необхідності), не були скопійовані цілком або частково з інших робіт, не порушують будь-які авторські права, торговельні марки або інші права інтелектуальної власності, а також будь-які інші права фізичних або юридичних осіб. Учасники фотоконкурсу гарантують наявність у них авторських прав на фотографії, що беруть участь у фотоконкурсі, прав та дозволів на використання зображень 3-х осіб та будь-яких інших зображень. Будь-які претензії зі сторони 3-х осіб щодо авторських прав на фотографії або їх неправомірного використання Організатором вирішуються Учасниками в особистому порядку без залучення Організатора.
7. Фотографії для участі у Конкурсі, подані після закінчення визначеного періоду, не будуть допускатися до участі у Конкурсі.
8. Організатор має право не допускати до Конкурсу фотографії, що не відповідають темі Конкурсу, або порушують права інтелектуальної власності третіх осіб (вміщують торговельні марки, логотипи, комерційні найменування), або містять еротичні, образливі зображення чи сцени жорстокості.
9. Організатор не несе відповідальності за будь-яку неточність або некоректність інформації через помилку оператора, несанкціоноване комп’ютерне втручання в програмне забезпечення, задіяне або пов’язане з організацією Конкурсу. Також Організатор не несе відповідальності за будь-які помилки, дефекти, видалення інформації, затримки або проникнення в передачу даних чи недоліки в комунікаціях. Організатор не несе відповідальності за шкоду, яка може бути нанесена матеріалами, що опубліковані Учасниками або третіми особами у засобах масової інформації або в мережі Інтернет. Організатор не відправляє підтвердження про отримання роботи.

§ 6. Авторське право
1. Організатор, діючи відповідно до частини другої статті 1156 Цивільного кодексу України передбачає, що при отриманні нагороди, всі авторські права на роботи переможців, згідно із змістом Закону від 23 грудня 1993 року «Про авторське право і суміжні права» передаються Замовнику, включаючи в себе наступні способи їх використання:
а) при розміщенні фотографій, незалежно від того стали фотографії переможцями в Конкурсі чи ні, погоджуючись з вимогами цих Правил, Учасник надає Замовнику і Організатору безповоротне безстрокове право та ексклюзивну ліцензію на використання фотографій, а також на всі права інтелектуальної власності, пов’язані з їх використанням, включаючи суміжні права, у всьому світі, та в подальшому погоджується підписувати всі документи та здійснювати всі дії, визначені Замовником і Організатором як необхідні для захисту ліцензій та прав інтелектуальної власності Замовника;
б) при розміщенні фотографій, Учасник розуміє та погоджується з тим, що вони можуть використовуватися Замовником і Організатором повністю або частково у всьому світі, без виплати роялті за будь-яке використання в будь-яких засобах масової інформації, які існують на теперішній час або які будуть створені у майбутньому (включаючи без обмежень друковані, телевізійні або електронні засоби масової інформації) без подальшої компенсації або перегляду такої згоди;
в) Учасник також підтверджує та погоджується з тим, що фотографії можуть використовуватися цілком або частково, окремо або разом з іншими роботами, з будь-яким використанням прав інтелектуальної власності, а також можуть бути змінені, відредаговані або доповнені, використані у відмінній від оригіналу або комбінованій формі, або будь-яким іншим чином на розсуд Замовника і Організатора в будь-який час протягом проведення або після завершення Конкурсу, що не буде вважатися порушенням прав інтелектуальної власності або моральних прав Учасника;
г) Фотографії або їх частини можуть бути опубліковані в друкованих виданнях Замовника і Організатора, розміщені на сайтах або в електронних засобах масової інформації, а також в інших рекламних та маркетингових матеріалах виключно на розсуд Замовника і Організатора.
2. Учасник надає Організатору та Замовнику згоду, зокрема, на:
а) будь-яке використання прав інтелектуальної власності, відповідні об’єкти якого також можуть бути змінені, відредаговані або доповнені, використані у відмінній від оригіналу або комбінованій формі, або будь-яким іншим способом;
б) будь-яке використання у будь-яких засобах масової інформації, які існують на теперішній час або які будуть створені у майбутньому (включаючи без обмежень друковані, телевізійні або електронні засоби масової інформації);
в) прийняття рішення про першу публічну презентацію робіт-переможців;
г) контроль над використанням робіт.
3. Учасник погоджується з вищенаведеними умовами і відмовляється від претензій, оскільки погодився на використання Замовником і Організатором робіт повністю або частково у всьому світі, без виплати роялті за будь-яке використання в будь-яких засобах масової інформації за змістом статті 33 Закону України «Про авторське право і суміжні права».
4. Учасник, який не отримав нагороди в Конкурсі може укласти договір із Замовником про передачу авторського права на твори, з урахуванням положень, зазначених в пунктах 1 і 2 §6 цих Правил, на прохання Організатора.
5. Учасник звільняє Організатора і ТзОВ «Снєжка-Укрїна» від будь-яких претензій третіх осіб, що виникають у зв’язку з тим, що під час присудження Учаснику нагороди, Учасник не має матеріальних авторських прав, які були передані Замовнику на підставі вищевикладеного, або у зв’язку з тим, що цьому Учасникові не надавалися особисті авторські права на вищезгадані знімки.

§ 7. Нагороди конкурсу
1. Нагородами для переможців у конкурсі за перше місце є:
– Дошка Кавун від Freya Shop
2. Нагороди залишаються незмінними протягом усього часу проведення Конкурсу.
3. Загальна кількість призів у конкурсі – 1 штука
4. Учасник не може замінити приз на його грошовий еквівалент або на іншу винагороду.
5. Конкурс завершиться 29 лютого 2016 року об 23:59 год, а результати будуть опубліковані на сайті www.dekoratorium.com.ua і у соціальних мережах www.facebook.com/DekoratoriumUA 03 березня 2016 р . Переможці Конкурсу будуть повідомлені про нагороду електронною поштою. Повідомлення будуть відправлені переможцям після опублікування результатів конкурсу на сайті. У відповідь на це повідомлення Переможці повинні протягом 7 робочих днів відправити зворотну відповідь-повідомлення відправнику з тієї ж електронної пошти, з якої була відправлена робота на конкурс, у якій слід вказати поштову адресу і номер телефону (виключно для того, щоб зв’язатися з кур’єром).
6. Відмова Учасника від надання будь-яких даних, зазначених у пункті 5 § 7 цих Правил призводить до втрати права на отримання нагороди.
7. Організатор сплачує податок на виграш відповідно до чинного законодавства.

§ 8. Визначення переможця
1. Організатор конкурсу обирає Журі, завданням якого є забезпечення належного проведення Конкурсу, перевірка фотографій, надісланих до участі в Конкурсі відповідно до Офіційних правил проведення конкурсу, а також присудження нагород, згаданих у пункті 1§ 6 цих Правил.
2. Журі складається з представників редакції Організатора Конкурсу “Журналу Dekoratorium” і ТзОВ «Снєжка-Укрїна»
3. Нагороди отримають фотографії, які в найбільш оригінальний і цікавий спосіб будуть відображати тему Конкурсу.
4. Рішення Журі за результатами проведення Конкурсу є остаточним і не може бути оскарженим.
5. Організатор залишає за собою право не визначати переможців Конкурсу та не надавати їм нагороду, особливо коли кількість заявок, що відповідають критеріям для участі в Конкурсі буде меншою, ніж кількість нагород.
§ 9. Особисті дані Учасників
1. Особисті дані Учасників конкурсу будуть використані відповідно до положень Закону України від 01.06.2010 року «Про захист персональних даних».
2. Учасники, беручи участь у Конкурсі, погоджуються, що:
1) Адміністратором даних є Організатор;
2) Учасники мають право на доступ до своїх персональних даних і право виправляти їх;
3) заява Учасника про видалення його персональних даних є однозначною і тягне за собою вилучення даних Учасника про участь у Конкурсі.
4. Згода на обробку персональних даних з боку Учасників Конкурсу чи їх законних представників є добровільною, але обов’язковою умовою для того, щоб взяти участь у Конкурсі. Відкликати свою згоду на використання та обробку персональних даних можна в письмовій формі, звернувшись за адресою Організатора і вказавши повне ім’я та адресу Учасника.

§ 10. Скарги
1. Усі скарги, що стосуються поведінки Учасників Конкурсу під час його проведення повинні бути надіслані у письмовому вигляді за адресою Організатора не пізніше 14 днів з дати надання нагороди. Цей строк обчислюється за датою поштового штемпеля на листі.
2. Письмова скарга повинна включати в себе прізвище, ім’я, повну адресу Учасника, його контактний телефон, докладний опис і причину скарги.
3. Скарга повинна бути надіслана на адресу Організатора. Скарги розглядаються протягом 7 робочих днів з дати її отримання Організатором.
4. Організатор розглядає скарги відповідно до цих Правил.
5. Рішення Організатора за результатами розгляду скарги повідомляються Учаснику поштою рекомендованим листом, надісланим на адресу, зазначену в скарзі, протягом 7 днів з моменту розгляду скарги.

§ 11. Обмеження претензій
1. Організатор не несе відповідальності за незручності, помилки і недоліки, спричинені не з вини Організатора, а через поведінку УКРПОШТИ, Нової пошти або кур’єра.
2. Організатор не несе відповідальності за відмову передачі нагороди з вини Учасника.
3. Організатор не несе відповідальності за помилки у заявці Учасників Конкурсу.

§ 12. Прикінцеві положення
1. Усі питання, неврегульовані Офіційними правилами проведення фотоконкурсу, вирішуються відповідно до Цивільного кодексу України.
2. Будь-які спори, які можуть виникнути у зв’язку із здійсненням зобов’язань, що випливають з Конкурсу, можуть бути врегульовані у судовому порядку відповідно до місця розташування Організатора.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...