1 Серпня 2018
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

Мода на вінтаж

Насичений колір стін, поєднання старовинних меблів і аксесуарів із сучасним дизайном — ось головні риси ретростилю.


Чим же вирізняється вінтажний стиль? Усупереч поширеній думці, не тільки використанням старих меблів чи прикрас в інтер’єрі, а й цілком продуманими дизайнерськими рішеннями, точністю, ба навіть авангардними підходами.

НОВЕ ЖИТТЯ СТАРИХ РЕЧЕЙ

Надихніться модою 50–60-х років ХХ століття! Прості геометричні форми дерев’яних меблів з яскравим і барвистим оббиттям створять у вашій оселі неповторну атмосферу минулого. Проте, перш ніж прикрасити інтер’єр тогочасним столом чи стільцями, їх варто ретельно оновити. Не забудьте освіжити й старовинні аксесуари, знайдені на товкучці чи на бабусиному горищі. А тоді поєднайте їх з такими сучасними предметами інтер’єру, як лампи, подушки чи кераміка, що формою чи колірною гамою нагадують стиль минулої епохи. Певна річ, ви можете зважитися й на сміливіші варіанти, сполучивши, на перший погляд, несполучне й використавши авангардні деталі. Тут вам стане в пригоді вміння поєднувати протилежності: старе й нове, класичне й сучасне.

 

Мода на вінтаж

КОЛІР БАГАТО ВАЖИТЬ

Характерні кольори вінтажного стилю — зелений, оранжевий, коричневий та жовтий. Чудовий вигляд матимуть у вітальні стіни насиченого кольору Śnieżka Nature №144. А от у їдальні краще віддати перевагу ніжному відтінкові, наприклад Śnieżka Nature №115. У вінтажних інтер’єрах густі барви часто сполучають зі світлими й пастельними тонами.

Наприклад, з бежевим чи кремовим. Тож ми радимо пофарбувати стіни фарбою Śnieżka Nature №151 у поєднанні з відтінком Śnieżka Nature №102. Вибравши колір стін інтер’єру, подбайте про матеріали. У стилі 50–60-х років минулого століття їх безліч — від натуральної деревини до пластмаси. Інтер’єр у ретростилі слід увиразнити відповідним освітленням. Доберіть великі лампи з круглими абажурами. І що більші вони будуть, то краще. Наостанці додайте до композиції кілька дизайнерських акцентів у вигляді барвистих подушок, килимів та картин. Вінтажний стиль — гарантія оригінального й неповторного помешкання з винятковою атмосферою. Якщо ви мрієте про незвичайний інтер’єр і прагнете підкреслити ним свою вдачу, то цей стиль саме для вас.

Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцінка: 5,00 з 5
Loading...