4 Лютого 2015
ПРОСТІР НАТХНЕННЯ
ІНТЕР'ЄР

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ

Може саме наша галерея допоможе вам вибрати цікавий подарунок?


Смачний тортик! Ідеальний подарунок, як для дівчини так і для хлопця. Можна заварити запашний чай та надвох з’їсти солоденький торт. До Дня Закоханих часто роблять тортики у вигляді сердечок – це буде дуже милий подарунок! Гарантуємо, Вам неодмінно сподобається.

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ

Подушки. Подушки – це символи тепла. Вони точно зможуть передати ваші почуття до людини. На подушці ваша друга половинка буде спати та згадувати вас. Це дуже романтично! Тим паче, що на подушках можна змінювати дизайн. Це дуже практичний подарунок з символічним підтекстом.

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ

Вона полюбляє чає чи каву? Тоді чашка – це чудовий подарунок. Адже  кодного дня, коли ваша друга половинка буде пити чай чи каву, вона буде згадувати вас. Дуже мило подарувати чашку у вигляді сердечок. Символізм – це основа цього свята, тож такий подарунок буде дуже доречним.

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ

Дівчата люблять іграшки у будь-якому віцв. Тому плюшеві іграшки точно її змусять посміхнутися. А далі, іграшки можуть доповнити інтер’єр кімнати.

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ

Домашнє печиво! Немає нічого кращого, ніж зроблене вашими руками печево. Смачне, духм’яне. Таке піклування обов’язково сподобається вашій другій половинці. Це чудовий варіант по-справжньому вразити її!

ДЛЯ МОЄЇ ВАЛЕНТИНКИ
Не дуже!Слабенько!Непогано!Дуже добре!Супер! Оцініть цю статтю, будь ласка!
Loading...